© Powered by SiteSpirit

 
logo.gif

Welkom op de website van Tennisvereniging Phonosmash. Hier vindt u alle informatie over de club, toernooien, competities, trainingen, info lidmaatschap, suggesties en alle evenementen.


Aanvullende informatie training senior

Beginners

Voor de startende tennisser zal in eerste instantie met een groene stip bal getraind worden. Met het gebruik van deze bal zal het aanleren van de techniek, dankzij de juiste stuithoogte, sneller en makkelijker worden opgepakt. Hierdoor ontstaat een solide basis voor de overstap naar de volgende fase.
Vanaf de 1e training komen techniek, tactiek, mentaal en fysiek gecombineerd aan bod, waardoor u zich ontwikkeld als een complete tennisser.

Er wordt spelsituatief getraind zodat het geleerde naadloos aansluit en toepasbaar is op de baan tijdens oefenmomenten en wedstrijden.


Gevorderde

Samen met u wordt gekeken welke kwaliteiten binnen uw tennisspel verder ontwikkeld en/of verbeterd kunnen worden. Binnen de training worden alle 4 pijlers van tennis (techniek, tactiek, mentaal en fysiek) toegepast in de vorm van uitleg, oefening en/of wedstrijd.

Er wordt spelsituatief getraind zodat het geleerde naadloos aansluit en toepasbaar is op de baan tijdens oefenmomenten en wedstrijden, ongeacht het niveau.

U kunt kiezen uit 1 of 2 x per week training. Voor iedereen die net dat stapje extra wil maken is 2 keer per week trainen ideaal. Door deze intensivering wordt het tennisniveau in een sneller tempo verhoogd.

Voor spelers die 2 x per week trainen wordt door de trainer een ontwikkelingsplan gemaakt en bijgehouden. (zie ontwikkelingsplan)


Analyse

Desgewenst kan ik een analyse van u maken welk type tennisspeler u bent.
Met als doel uw tenniskarakter inzichtelijk te maken.
Aan de hand van deze analyse kunnen we samen uw doelstelling(en) voor de training bepalen.

Tarief: 10,00 Euro p.p.


Ontwikkelingsplan

Voor spelers die 2 x per week trainen wordt door de trainer een ontwikkelingsplan gemaakt en bijgehouden. Doelstellingen, aandachtspunten en een toekomstvisie komen in dit document te staan. Aan de hand van deze doelen zullen we de komende zomerperiode aan het werk gaan. Deze doelstellingen worden in overleg vastgesteld en getoetst.


Fotoalbum (klik voor overzicht)


Mijn KNLTB


Sponsoren

Buienradar


Aanmelden nieuwsbrief


*

*