© Powered by SiteSpirit

 
logo.gif

Welkom op de website van Tennisvereniging Phonosmash. Hier vindt u alle informatie over de club, toernooien, competities, trainingen, info lidmaatschap, suggesties en alle evenementen.


Agenda jeugdactiviteiten

logo tenniskids.png

Ouder-kindtoernooi

Tennis jongentje.jpg

Speciaal voor de jeugd wordt op zondag 3 september het jaarlijkse ouder-kindtoernooi gehouden. Een prima gelegenheid om eens een balletje te slaan met je vader, moeder, opa, oma, tante of een andere volwassene. Het toernooi begint om 10.00 uur en is rond 12.00 uur afgelopen. Stuur dan een mailtje naar Anita den Hartog. <anita@peha.demon.nl> 


Slottoernooi

img106.jpg

Zondag 29 oktober houden wij het slottoernooi voor alle jeugdleden. Het slottoernooi begin om 14.00 uur tot rond 16.00 uur.


Verslag van het midwintertoernooi

DSC_7744A.jpg

Eindelijk konden 7 jeugdige phonosmasher en hun oom, vader, moeder of tante een balletje slaan in die mooie Geere hal. De wedstrijden duurden van 2 tot 4 uur met een kwartier pauze en natuurlijk een drankje met een koek. Onze trainster Linda en voorzitter Gijs kwamen zelfs even kijken. De spelers in rood en oranje speelden niet voor punten, maar zijn hadden veel plezier in het tennissen op deze winterse dag.


Fotoalbum (klik voor overzicht)


Mijn KNLTB


Sponsoren

Buienradar


Aanmelden nieuwsbrief


*

*