© Powered by SiteSpirit

 
logo.gif

Welkom op de website van Tennisvereniging Phonosmash. Hier vindt u alle informatie over de club, toernooien, competities, trainingen, info lidmaatschap, suggesties en alle evenementen.


Nieuws

Voorjaarscompetitie 2019

Beste Phonosmashers,

De najaarscompetitie 2018 is net afgelopen en het is tijd geworden om na te denken of jullie mee willen doen aan de voorjaarscompetitie in 2019. 
Dit jaar is er meer tijd beschikbaar op je op te geven voor de voorjaarscompetitie 2019. Hopelijk levert dat meer teams op.  Het is mogelijk om teams op te geven, maar je kan je natuurlijk ook individueel opgegeven.  
De inschijving voor de voorjaarscompetitie sluit uiterlijk 19 december 2018.  
Voor het inschijven sturen jullie een mail naar wedstrijdcommissie@phonosmash.nl 
Voor de speeldata en het competitieaanbod voor 2019 verwijs ik jullie naar het kopje Competitie/Voorjaarscompetitie 2019.

Met vriendelijke groet,
namens de VCL

Menno Postma, Alwin Gerelings en Dani Gerelings

Het 10-uur circuit

DSC_0682.jpg

Al 20 jaar wordt er op de doordeweekse dagen het zgn '10-uur circuit' gehouden. De naam is ontleend aan het tijdstip 10.00 uur, de tijd dat de spelers gaan beginnen.
Toine Konings heeft de groep opgezet en al 20 jaar de speelschema's voor de deelnemers verzorgd. Maar de jaartjes gaan tellen, en Toine heeft aangegeven dat hij ermee wil stoppen.
Gelukkig wil Hanneke Rutgers het stokje overnemen, zodat de volgende jaren weer meegespeeld kan worden in het '10-uur circuit".
 
Op de foto zien jullie Hanneke Rutgers en Toine Konings tijdens het koffie-uurtje op 10 september j.l.
De foto is gemaakt door Wim Velthuizen.Fotoalbum (klik voor overzicht)


Mijn KNLTB


Sponsoren

Buienradar


Aanmelden nieuwsbrief


*

*