40+ toernooi

04 juli 2019


Beste 40+ tennisser,

Dit jaar vindt het 40+ toernooi wederom plaats op de dinsdag- en donderdagmiddagen in juli/augustus. Het toernooi wordt voor de 30e keer gehouden.

Het toernooi start dinsdagmiddag 23 juli 2019, donderdag 8 augustus 2019 is de slotdag.

De succesvolle formule van de poule-indelingen is volgens het Zwitsers systeem. Naar aanleiding van de uitslag wordt er een nieuwe indeling gemaakt op teamsterkte. Je kunt weer inschrijven als Heren- of als Dames dubbelteam. Ook een individuele inschrijving is mogelijk. De commissie zal dan een passend team zoeken en/of een nieuw  team samenstellen.

Inschrijving voor het toernooi is mogelijk tot 18 juli 2019. Inschrijving geschiedt weer per team, minimaal 3 en maximaal 6 personen,  en de kosten bedragen € 50,00 per team. Het inschrijfgeld wordt dit jaar giraal overgemaakt op onderstaande bankrekening. De inschrijving vindt plaats via een mail te sturen naar [email protected]. U  ontvangt dan digitaal een inschrijf formulier en het reglement.

Afgelopen jaar is ons gebleken dat er makkelijk fouten sluipen in de e-mailadressen en overige gegevens, zoals deze bij inschrijving per teamlid moeten worden opgegeven. We vragen nu alvast jullie aandacht voor het volledig en correct invullen van alle gegevens bij de aanmelding via het inschrijf formulier.  De poster van het toernooi wordt binnenkort in jullie clubhuis opgehangen.

Op de slotdag kun je, ook met een introducé, deelnemen aan een verrassende slotmaaltijd op het tennispark van BLTC. De kosten bedragen € 10,00 per persoon. Inschrijving hiervoor kan, tegen contante betaling  bij een commissie lid.

We hopen van harte dat jullie eind juli allemaal weer met je team inschrijven!!

Met sportieve groet, namens de 40+ Commissie,

Henny Nieberg  (Phonosmash),
Corinna Felleman  (BLTC)
Frits Dirks  (Phonosmash)
Bart Schaap (Phonosmash)
Hans van der Hoorn (de Geeren)  

Bank rekening NL88INGB0005425101

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 541 6367

Tennisvereniging Phonosmash (clubhuis)

Prinses Marielaan 19
3743 JA Baarn