Gewijzigde inning introductie gelden met ingang van 2022

23 april 2022

Gewijzigde inning introductie gelden met ingang van 2022
Tot en met het vorig seizoen werden de verschuldigde introductie bedragen voldaan aan de bar en/of door middel van een betaalverzoek van de penningmeester. Met ingang van dit seizoen wordt het introductiebedrag van € 5 per uur bij het reserveren van de baan gelijktijdig door middel van een betaalverzoek in rekening gebracht bij het betreffend lid die een introducé wil introduceren. Het verschuldigde introductie tarief wordt dus vooraf in rekening gebracht. Onder bepaalde voorwaarden kan de annulering ongedaan worden gemaakt en wordt het betaalde bedrag teruggestort. Zie onderaan.
Hieronder volgt de uitleg hoe het één en ander werkt.

Reservering maken voor een introducé?
Ga naar de ClubApp, het tabblad ‘Spelen’ en dan ‘Baan’ reserveren. Kies hier het gewenste tijdsblok.

Nu krijg je de mogelijkheid om een introducé toe te voegen. Je krijgt na het toevoegen van elke introducé het tarief van € 5,00 te zien. Dit is de verschuldigde bijdrage per uur voor het introduceren van één introducé.

De verschuldigde bijdrage kun je nu betalen door op “Reserveren” te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de betaalpagina en kan je betalen met IDEAL. 
Na het betalen ontvang je een bevestiging via de mail. 

 

Betaling mislukt?
Is de betaling mislukt? Je kunt na het maken van de reservering nog binnen 15 minuten de betaling afronden.
Na deze 15 minuten wordt de reservering geannuleerd indien er niet wordt betaald binnen deze tijd. Een onbetaalde reservering wordt rood gekleurd in het overzicht.

 

 

Reservering annuleren?
Je hebt tot 60 minuten voor aanvang van de speeltijd de mogelijkheid om jouw reservering te annuleren. Dat kun je doen door jouw gemaakte reservering te selecteren en vervolgens te annuleren. Klik dan op ‘Reservering annuleren’ Je ontvangt het bedrag binnen enkele dagen terug op je rekening.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 541 6367

Tennisvereniging Phonosmash (clubhuis)

Prinses Marielaan 19
3743 JA Baarn

KVK-nummer

40506493