Het nieuwe tennisseizoen staat voor de deur

24 januari 2019


Het nieuwe tennisseizoen staat voor de deur. We informeren je daarom over de nieuwe KNLTB- ledenpas en de toekomst hiervan. Vanaf dit jaar gaat er namelijk het één en ander veranderen. In 2019 ontvangt ieder actief lid een meerjaren ledenpas in plaats van de jaarlijkse ledenpas. Dit, zoals de KNLTB dit aangeeft, in het in het kader van het realiseren van een duurzaam tennisklimaat. In eerste instantie gaat het om een ledenpas met een geldigheid van twee jaar. Na deze periode zal de KNLTB beoordelen of de ledenpas in de toekomst nog langer geldig zal zijn
 Concreet betekent dit dat er eigenlijk voor 2019 weinig zal veranderen. Enkel het jaartal en de speelsterkte zullen verdwijnen van de ledenpas. Dit laatste was in het verleden voornamelijk van belang bij deelname aan competities en toernooien. 
 
 Op de meerjarige ledenpas zal de speelsterkte niet meer worden getoond. Dit heeft consequenties bij het spelen van competitie en toernooien. In 2019 geldt het spelersprofiel op “Mijn KNLTB” namelijk als legitimatie.
 Het algemeen reglement, competitie- en toernooireglement zullen daarom ook door de KNLTB worden aangepast. 
 
Als gevolg van het invoeren van de meerjarige ledenpas geldt dus ook dat de pasfoto twee jaar meegaat. Het is daarom van belang dat jouw actuele pasfoto op de nieuwe ledenpas komt te staan. 
 Indien jouw ledenpas foto verouderd is of indien je nog helemaal geen ledenpas foto hebt dan word je verzocht deze, zo spoedig, mogelijk digitaal te sturen naar het volgende emailadres: “[email protected]
 
 Jouw foto dient te voldoen aan de ondersteunende bestandsformaten JPG (JPEG), PNG of GIF. Het verzoek is ook daarbij je naam en je bondsnummer te vermelden.
 
 Bert van der Kruijf (ledenadministrateur) 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

035-5416367

Tennisvereniging Phonosmash (clubhuis)

Prinses Marielaan 19
3743 JA Baarn