Midwintertoernooi 2020

06 februari 2020


Toen we binnen kwamen bij de Geeren voor dit jaarlijks Midwintertoernooi van Phonosmash, was het al aardig knus, wel met wat minder deelnemers dan vorige jaren, maar dat kon de gezelligheid niet drukken.

Na alle begroetingen over en weer en het innemen van het inschrijfgeld konden we al om half acht beginnen met de eerste partijen, wel na eerst een gratis consumptie genuttigd te hebben natuurlijk. Er werd weer met verve, goede inzet en plezier getennist.

Helaas en zeer spijtig moest Ana al in de eerste partij, nadat zij een bal van Bart op haar oog kreeg, vroegtijdig afhaken en dezelfde avond nog naar het ziekenhuis. Hopelijk valt het nog allemaal mee voor Ana en we wensen haar natuurlijk een volledig herstel toe!

Tussen de partijen door werden er lekkere warme hapjes geserveerd. Na afloop kwam nog de prijsuitreiking. Deze was heel verrassend en ludiek;  dmv 2 getallen die Roy mocht noemen (onder de 28, hahaha)  Dick en Ineke waren de gelukkigen die een bon van Casa Cosa in ontvangst mochten nemen.

Toen werd nog de Groepsfoto gemaakt op baan 1, daarna konden we nog tot 24.00u een drankje nemen dat was nog heel gezellig!

Dank aan de alle organisatieluitjes!  

Ik kijk terug op een heel gezellig tournooi. Tot volgend jaar en wie weet dan met wat meer deelnemers?!

Met sportieve groetjes,
Ineke Lups

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 541 6367

Tennisvereniging Phonosmash (clubhuis)

Prinses Marielaan 19
3743 JA Baarn