PATRICK VAN SCHALKWIJK VOORGESTELD ALS KANDIDAAT-VOORZITTER

13 oktober 2019


PATRICK VAN SCHALKWIJK VOORGESTELD ALS KANDIDAAT-VOORZITTER
 
Beste Phonosmashers, 
 
Eerder dit jaar heb ik bekend gemaakt dat ik mijn rol als voorzitter van Phonosmash in november wil overdragen. Afgelopen tijd heb ik mij, samen met mijn bestuursgenoten, ingespannen voor het vinden van opvolging voor het voorzitterschap. Graag maak ik bekend dat opvolging inmiddels is gevonden: op de ALV van donderdag 28 november zal Patrick van Schalkwijk worden voordragen als kandidaat-voorzitter. 
 
Voor het vinden van een geschikte voorzitter, passend bij het huidige Phonosmash, zijn diverse leden gepolst voor interesse. Met enkelen hiervan zijn verdere en diepgaandere gesprekken gevoerd. Uiteindelijk hebben we met het bestuur de keuze gemaakt om Patrick voor te dragen als kandidaat-voorzitter. 
 
Patrick heeft een hart voor Phonosmash. Hij is al jaren lid en hielp bijvoorbeeld mee bij de organisatie van diverse Huismannentoernooien en het Jubileumfeest. Daarnaast is Patrick zeer energiek en enthousiasmerend en is hij een verbinder. Zijn visie op het omgaan met vrijwilligers sluit goed aan op hoe we bij Phonosmash met elkaar om willen gaan. Tot slot heeft Patrick een uitgebreid netwerk: binnen de club, maar bijvoorbeeld ook bij de gemeente Baarn. 
 
Ik ben erg blij dat we zo'n geschikte kandidaat-voorzitter hebben kunnen vinden en wil Patrick bedanken voor zijn bereidheid om zich in te spannen voor onze club. Samen met hem zal ik zorgen voor een warme overdracht. 
 
In de recent gestuurde nieuwsbrief stelt kandidaat-voorzitter Patrick van Schalkwijk zich aan je voor.
 
Met sportieve groet, 
 
Marco van der Kruijf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 541 6367

Tennisvereniging Phonosmash (clubhuis)

Prinses Marielaan 19
3743 JA Baarn