Smashing ladies toernooi groot succes

27 april 2019


Donderdag- 25 en vrijdagavond 26 april was het zover, toen zijn de Phonosmash dames de sportieve strijd met elkaar aangegaan. Het thema van dit jaar was uiteraard oranje! Iedereen had zijn best gedaan om de tennisbaan wat oranje te laten kleuren.

Het weer was gelukkig goed gezind, na een korte regenbui konden de speelrondes van een half uur beginnen. De quiz op donderdagavond was weer super, mede door de vele sponsoren!

Vrijdag begon het heel zonnig en de avond werd afgesloten met de finale. Met 1 punt verschil won het gelegenheidsduo Hanneke Rutgers en Els in ’t Hout (links op de foto) van het duo Lauren Gelijsteen en Marloes van der Kruijf. Daarna kon iedereen genieten van een Italiaans buffet.

Wederom was het een geslaagd toernooi dat inmiddels een begrip is geworden voor tennisvereniging Phonosmash.

De organisatoren Miranda van der Steen en Sandra Kuggeleijn danken met name alle plaatselijke sponsoren die het evenement compleet en bijzonder hebben gemaakt: Haven van Eemnes, Restaurant Peking, De Smaecken van Hamelink, Cafe de Verfrissing, De Poffertjeskraam, de Mitra, BuuteBolletje Spakenburg, Boekhandel ten Boer, ’t vrolijke visje, Sport Ze, Beauty Bar, Boomer Fashion, All Together Festival, Vlinderlab en Made Of Wood.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 541 6367

Tennisvereniging Phonosmash (clubhuis)

Prinses Marielaan 19
3743 JA Baarn