Verslag van het Midwintertoernooi

09 maart 2023


In de week voorafgaand aan het Midwintertoernooi leek het er op alsof het voorjaar zou worden. Toch kondigde het weerbericht aan dat er weer winterse buien op komst waren. Zo werd het Midwintertoernooi een echt middenin-de-winter-toernooi.
 
Op zaterdagavond 4 maart werd het toernooi gespeeld. De 24 deelnemers speelden meerdere dubbelpartijen en enkele spelvormen. Er werden “geheime stelletjes” gevormd en deze stelletjes moesten samen proberen de meeste punten van de avond te pakken. Er was wel één máár… Pas nadat alle wedstrijden en spelvormen waren gespeeld werd bekend gemaakt met wie de deelnemers een stelletje vormden!
 
Kortom: zonder het zich te beseffen speelde het koppel Michiel S. en Tamara zich naar de winst. Met 40 punten lieten zij de rest achter zich. 
 
Naast het pakken van punten kon je tijdens de spelvormen ook Celebrations verdienen. Zo eindigden sommige spelers met een handvol snickers, marsen en bounties. Voor wie daar nog niet genoeg aan had was er ook weer het traditionele Spakenburgs Hart en voor de liefhebber chipskruimels.
 
Het was wederom weer een geslaagd toernooi! Nu mag het voorjaar komen.

Nieuwscategorieën


Reacties

Wibo Roest 12-04-2023 18:42

Dank Marco! Het was erg gezellig!!

Jan Willem Peet 09-03-2023 22:26

Was een zeer sportieve en gezellige avond! Dank voor het organiseren Marco, ook namens mijn twee introducés!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 541 6367

Tennisvereniging Phonosmash (clubhuis)

Prinses Marielaan 19
3743 JA Baarn

KVK-nummer

40506493