Verslag zomertennis tweedaagse zondag 30 augustus en zaterdag 5 september

22 september 2020


Hoi, ik zal mij even voorstellen. Ik ben Lucas Spier en nog niet zo lang lid bij Phonosmash. Toen ik lid werd had ik totaal geen ervaring met een tennisracket en ben ik eind mei van start gegaan met het volgen van lessen. Inmidels heb ik 10 lesuren gedraaid en toen ik de deelname oproep zag voor dit toernooi heb ik even getwijfeld en toch maar de stoute tennisschoenen aangetrokken om mij hiervoor op te geven.

Ik kan jullie zeggen dat ik erg blij ben dat ik dit heb gedaan. Want ik ben een ontzettend leuke ervaring rijker!

Met spanning in mijn lijf begon ik aan de eerste dag . De dag begon weliswaar met regen en hadden wij hierdoor natte banen, maar dit werd veilig opgelost door de organisatie. We begonnen wat later maar dat mocht de pret niet drukken. Zorgvuldig waren de deelnemers van het toernooi aan elkaar gematched en speelde drie partijen van 35 minuten. Was je niet aan de beurt met spelen dan werd je verwend aan tafel met een lekker hapje van het huis en was je eventueel aan het genieten van een traktatie van het winnende team. Ik heb die dag geleerd dat dit etiquette is. Ik heb drie erg leuke partijen gespeeld waarvan ik de eerste tot grote verbazing had gewonnen.

Op de laatste dag van het toernooi speelde we wederom drie partijen. Het was een mooie zonnige dag. Wat hadden wij het getroffen met het weer! Ik was al een stuk minder zenuwachtig omdat ik nu eenmaal over die (lage) drempel heen was gestapt. Ik had één partij gelijk gespeeld, gewonnen en in de laatste match werden mijn teamgenoot en ik de pan ingehakt. Ik kan alleen maar blij zijn om de ervaringen en ik zag deze twee dagen een hoop vrolijke gezichten.

Het toernooi werd feestelijk afgesloten. We kregen heerlijke Quesedilla's geserveerd uit een Foodtruck, dat zijn wraps gevuld met groenten en vlees of vega. We zaten met z'n allen op gepaste afstand op het tenniscourt en aan enkele tafels op het terras heerlijk te genieten van het eten en muziek!

Tot slot viel ik zelf ook nog in de prijzen! Ik mocht een heerlijke bierpakket in ontvangst nemen als "Nieuw Aanstormend Talent". Wat een geweldige verrassing. Dank jullie wel!

Ik kan met zekerheid zeggen dat ik in een gezellige vereniging terrecht ben gekomen. De organisatie had alles heel goed geregeld en had een welverdiend groot applaus aan het einde van het tweedaagse zomertennis toernooi in ontvangst genomen.

Sportieve groet,
Lucas Spier

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 541 6367

Tennisvereniging Phonosmash (clubhuis)

Prinses Marielaan 19
3743 JA Baarn