4e Smashing ladies toernooi bij tennisvereniging Phonosmash wederom een groot succes

04 oktober 2022


De Smashing Ladies zijn op vrijdag 16 september en zaterdag 17 september de sportieve uitdaging met elkaar aan gegaan. Het weer dreigde even roet in het eten te gooien maar gelukkig op één echte donderbui na, bleef het droog genoeg om lekker te spelen.

Na 2 jaar afwezigheid was het toernooi dit jaar net even iets anders dan anders. Geen finale, maar de focus lag op lekker spelen. Er zijn wel twee aanmoedigingsprijzen uitgereikt aan Madelon van den Hengel (aanstormend toekomstig lid) en Katja Snel (aanstormend nieuw lid). Dit jaar sloten we af met een bingo, met de insteek… neem iets leuks mee uit in je kast wat een ander heel leuk vindt maar wat je zelf niet gebruikt. Nou dat hebben we geweten… de prijzen waren super, om hebberig van te woorden. We hadden verwarmde inlegzolen, een eierkoker maar ook vele dranken en beauty producten, te veel om op te noemen. Wilma Bollebakker vanuit Nailcare Manon had twee waardebonnen voor wenkbrauwen en gezicht en een heel mooi jasje beschikbaar gesteld.

Voor de start van het toernooi op zaterdag was er een overheerlijke lunch verzorgd door een andere Smashing lady, Ronel van Brood & Zoets. Ook zij hadden een bon voor een kop koffie en wat lekkers verzorgd voor de bingo.

De bingo zorgde voor veel hilariteit en de lunch was ook bijzonder lekker. We kunnen wederom terugkijken op een geslaagd toernooi dat inmiddels een begrip is geworden voor tennisvereniging Phonosmash. De organisatoren Miranda van der Steen en Sandra Kuggeleijn danken alle Ladies die hebben meegedaan en hopen iedereen volgend jaar weer te zien!!     

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 541 6367

Tennisvereniging Phonosmash (clubhuis)

Prinses Marielaan 19
3743 JA Baarn

KVK-nummer

40506493