Wie zijn wij

Tennisvereniging PhonoSmash is de gezelligste club van Baarn.

Bij Tennisvereniging PhonoSmash draait het om meer dan alleen tennis. Wij zijn een gezellige en laagdrempelige club sinds 1968 waar jong en oud samenkomen om hun passie voor tennis te delen. Of je nu een beginnende speler bent of een doorgewinterde tennisser, bij ons vind je een plek waar je je thuis voelt. 


Wat maakt ons uniek?

  1. Gezelligheid: Bij PhonoSmash heerst een warme en vriendelijke sfeer. Onze leden vormen een hechte gemeenschap die samenkomt op en naast de baan.

  2. Uitdaging: Voor de gevorderde spelers bieden we uitdagende mogelijkheden. Verbeter je tennisspel en daag jezelf uit op onze goed onderhouden gravelbanen.

  3. Tennisles: Wil je een (nog) betere speler worden? Onze tennislessen verzorgd door RG Sports, helpen je jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.


Ben je nieuw met tennis?

Of je nu een jonge enthousiasteling bent die net begint met tennissen of een ervaren volwassene die de sport wil ontdekken, tennis biedt een wereld van plezier, uitdaging en gezondheid. Allemaal zijn we ergens begonnen. Wil je weten waarom tennis een uitstekende sport voor jou kan zijn? Lees hier de voordelen.


Het hele jaar door tennissen

Zolang de weersomstandigheden het toelaten, kun je bij ons het hele jaar door tennissen op onze prachtige gravelbanen. En vergeet niet: na afloop van een potje tennis praten we graag nog even na onder het genot van een kopje koffie.


Activiteiten bij PhonoSmash

Daarnaast organiseren we veel activiteiten, zowel op de baan als naast de baan. Bovendien is PhonoSmash aangesloten bij de KNLTB, zodat je ook mee kunt doen aan officiƫle competities en open toernooien in de regio.

Kom langs bij Tennisvereniging PhonoSmash en ontdek wat ons zo bijzonder maakt!

 


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 541 6367

Tennisvereniging PhonoSmash (clubhuis)

Prinses Marielaan 19
3743 JA Baarn

KVK-nummer

40506493