Word nu lid!

Leuk dat je overweegt om lid te worden!

PhonoSmash is de gezelligste tennisvereniging van Baarn. Jong en oud kan er uitstekend kennismaken met de tennissport en ook voor de gevorderde tennisser is er voldoende uitdaging. Zolang de weersomstandigheden het toelaten, kun je het hele jaar spelen op onze goed onderhouden gravelbanen. Elke dag en zo vaak als je maar wilt. Daarnaast organiseert PhonoSmash veel evenementen, zowel op als naast de baan. PhonoSmash is aangesloten bij de KNLTB, zodat je ook mee kunt doen aan competities en toernooien in de regio. Onze vrijwilligers staan voor iedereen klaar.  

 


Aanbod voor nieuwe leden 2024

Speel zo vaak als je wilt 

  • Met een lidmaatschap bij PhonoSmash kun je zo vaak tennissen als je maar wilt. Onze goed onderhouden gravelbanen zijn bespeelbaar zolang de weersomstandigheden het toelaten.

Doe mee aan de vele evenementen 

  • Met een lidmaatschap bij PhonoSmash kun je meedoen aan de vele evenementen die elk jaar worden georganiseerd. Kijk voor de evenementenkalender op: https://www.phonosmash.nl/events.

  • Voorbeelden: KNLTB Competitie, Clubkampioenschappen, Openingstoernooi, Huismannentoernooi, Smashing Ladies, klootschieten, klaverjassen.

Gratis groepstennisles op zaterdagochtend

  • Nieuwe leden kunnen vanaf 20 april t/m eind september deelnemen aan de gratis groepstennisles op zaterdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur. Dit is een kosteloze en laagdrempelige manier om kennis te maken met tennis en potentiële tennismaatjes te leren kennen.

  • De groepstennisles is alleen voor seniorleden (vanaf 18 jaar).  

  • De lessen worden gegeven door een gediplomeerde trainer van onze tennisschool RG Sports. Bij verhindering van de trainer spant de wedstrijdcommissie zich in om de training te verzorgen.

Gratis leenracket

  • Je kunt bij ons een tennisracket lenen voor de eerste twee maanden. Dat geeft je de tijd om te bepalen wat voor een racket het beste bij je past, dat je vervolgens zelf kunt aanschaffen.

Gratis tennissen met je kinderen t/m 17 jaar

  • Je kunt gratis tennissen met je kinderen t/m 17 jaar. Wil je hiervan gebruik maken? Geef dit dan door aan de ledenadministratie ([email protected]) en vermeld hierbij de namen en geboortedata.

  • Het gratis tennissen met je kinderen geldt alleen voor het jaar dat je lid wordt.

 


Als je nu lid wordt van PhonoSmash betaal je slechts €165,- per jaar!

Meld je vóór 1 mei 2024 aan via: https://www.phonosmash.nl/lid-worden 

Je lidmaatschap loopt t/m 31 december 2024 en wordt automatisch verlengd, tenzij je uiterlijk 30 november 2024 opzegt bij de ledenadministratie.
Via onze nieuwsbrief zul je hier tijdig aan herinnerd worden.

 


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 541 6367

Tennisvereniging PhonoSmash (clubhuis)

Prinses Marielaan 19
3743 JA Baarn

KVK-nummer

40506493