Trainers

Frank Sommandas

Mijn naam is Frank Sommandas, ik ben 47 jaar oud, getrouwd en we hebben 2 kinderen. Ik hou van sporten, waarbij tennis natuurlijk op 1 staat. Naast het tennissen zeil ik graag, speel ik gitaar (flamenco) en ik reis graag met mijn gezin.

Ik vind ik het heerlijk om les te geven, zowel aan jeugd als aan volwassenen. Met een positieve en geduldige benadering ben ik ervan overtuigd dat je elke les beter kunt worden.

Ik heb heel wat cursussen gedaan na de opleiding bij de KNLTB. Enkele voorbeelden; Voetenwerk, Tactiek, Biomechanica, Speltype specifieke Training, tenniskids, lesgeven aan pubers, Racket tunen. Een van de leukste was een workshop Cardio tennis op Oahu, Hawaii.

Mijn kijk op tennislessen: Elke les beter worden, waarbij het plezier voorop staat. Omdat de lessen vaak intensief zijn werk je automatisch aan jouw conditie. Ik ben sterk in hetanalyseren van slagen, dus ik kan je snel beter leren tennissen. Maar ik zal ook voldoende aandacht besteden aan tactische en mentale doelen.

Ik werk ook op de Gooische Vallei in Hilversum, ook via RG Sports. Ik heb weer erg veel zin om les te mogen geven bij TV Phonosmash. Graag tot gauw!

Voor vragen: 0624364649

————————————————

Mike Darmanin

Mijn naam is Mike Darmanin, 38 jaar en ik woon in Utrecht. Ik ben geboren en opgegroeid in Dubai en op mijn 18e ben ik naar Nederland gekomen om mijzelf verder te ontwikkelen.

Op 13 jarige leeftijd heb ik voor het eerst kennis gemaakt met tennis, ik heb altijd veel gespeeld en ben inmiddels een categorie 6 speler. De kennis en ervaring die ik hierbij en bij mijn opleiding heb opgedaan, wil ik graag met jullie delen zodat ook jullie nog lang kunnen genieten van deze mooie sport. 

Wat ik het leukste vind aan tennisleraar zijn is om mijn pupillen technieken aan te leren en ze te motiveren om steeds beter te worden. Een van de belangrijkste aspecten vind ik het plezier hebben en houden in het tennissen.

Ik kijk er erg naar uit om jullie te ontmoeten en samen met jullie op de baan te staan. Op een heel mooi seizoen!

Tot snel op de baan!

Mike Darmanin 06-82800063

[email protected]

————————————————

 “Er is meer ruimte boven het net dan er onder”
Mijn naam is Maarten Slob. Toen RG sports mij vroeg om les te geven bij Phonosmash hoefde ik niet lang na te denken, één van de mooist gelegen clubs die ik ken en vlakbij waar ik woon. Ik ben woonachtig in Soest met mijn vriendin en ik heb 2 zonen. Ik ben mijn hele leven al bezeten van tennis en dan met name omdat het hele leven ook voorbij kan komen in een wedstrijd. Een tennisles/training is bij mij leerzaam, gezellig en lekker bezig zijn met daarna een mooi drankje op het terras als de omstandigheden het toelaten. Verder ben ik gek op koken/wijn, bakken/smikkelen en genieten van datgene wat het leven te bieden heeft in de breedste zin van het woord. “Er is minder ruimte achter de baseline dan ervoor” 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 541 6367

Tennisvereniging Phonosmash (clubhuis)

Prinses Marielaan 19
3743 JA Baarn