Trainers

Frank Sommandas

Mijn naam is Frank Sommandas, ik ben 47 jaar oud, getrouwd en we hebben 2 kinderen. Ik hou van sporten, waarbij tennis natuurlijk op 1 staat. Naast het tennissen zeil ik graag, speel ik gitaar (flamenco) en ik reis graag met mijn gezin.

Ik vind ik het heerlijk om les te geven, zowel aan jeugd als aan volwassenen. Met een positieve en geduldige benadering ben ik ervan overtuigd dat je elke les beter kunt worden.

Ik heb heel wat cursussen gedaan na de opleiding bij de KNLTB. Enkele voorbeelden; Voetenwerk, Tactiek, Biomechanica, Speltype specifieke Training, tenniskids, lesgeven aan pubers, Racket tunen. Een van de leukste was een workshop Cardio tennis op Oahu, Hawaii.n van deze mooie sport

 

 

————————————————

 “Er is meer ruimte boven het net dan er onder”
Mijn naam is Maarten Slob. Toen RG sports mij vroeg om les te geven bij Phonosmash hoefde ik niet lang na te denken, één van de mooist gelegen clubs die ik ken en vlakbij waar ik woon. Ik ben woonachtig in Soest met mijn vriendin en ik heb 2 zonen. Ik ben mijn hele leven al bezeten van tennis en dan met name omdat het hele leven ook voorbij kan komen in een wedstrijd. Een tennisles/training is bij mij leerzaam, gezellig en lekker bezig zijn met daarna een mooi drankje op het terras als de omstandigheden het toelaten. Verder ben ik gek op koken/wijn, bakken/smikkelen en genieten van datgene wat het leven te bieden heeft in de breedste zin van het woord. “Er is minder ruimte achter de baseline dan ervoor” 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 541 6367

Tennisvereniging Phonosmash (clubhuis)

Prinses Marielaan 19
3743 JA Baarn

KVK-nummer

40506493