De Banen zijn weer geopend!

24 maart 2024


OPENING BANEN ZONDAG 24 MAART

In de afgelopen periode verzamelden zich de onverschrokken leden van het baanopmaakteam op de gravelbanen van Tennisvereniging PhonoSmash.
Hun missie: de banen in topconditie brengen voor het komende tennisseizoen.

De harde werkers zetten alles op alles zodat zondag de grote dag zou zijn – de dag waarop de banen weer open zouden gaan voor tennisliefhebbers.

Het gehele team mag zeer trots zijn op het resultaat. De lijnen zijn scherp, het gravel veerkrachtig. Zondag 24 maart kunnen de eerste tennissers hun opwachting maken!

Laten we een welgemeend applaus geven aan het baanopmaakteam die hebben bijgedragen. Jullie hebben niet alleen banen opgeknapt, maar ook dromen mogelijk gemaakt. Op naar een geweldig tennisseizoen bij Tennisvereniging PhonoSmash! 

Check hier de baanbezetting!

Baanopmaakteam VLRN: Jan Herling, Harry Kelder, Frits Dirks, Jan Westerhof, Kees de Jong, Heinz van Kuik, Michiel Schrijver, Bert van der Kruijf, Co van Surksum, Gerco ter Voorde, Martin Hoogendoorn en groundsman Sebastiaan van de Voort (wie niet in het rijtje mag ontbreken maar wel ontbreekt op de foto wegens vakantie is ons teamlid Henk ter Rele)

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 541 6367

Tennisvereniging PhonoSmash (clubhuis)

Prinses Marielaan 19
3743 JA Baarn

KVK-nummer

40506493