Verslag PhonoSmash Clubkampioenschappen 2022

18 juli 2022


Van 2 juli t/m 9 juli konden de leden van PhonoSmash deelnemen aan de Clubkampioenschappen 2022. Er werd gezorgd dat er flink getennist kon worden; alle deelnemers speelden tenminste twee partijen per onderdeel. En zo werd het wederom een gezellig en sportief toernooi! In het eerste speelweekend leken de regendansjes van enkele deelnemers nog roet in het eten te gooien, maar gelukkig werd het na de hoosbui al snel droog en konden, mede dankzij het sponzen, alle partijen alsnog worden gespeeld. Doordeweeks vonden er elke avond wel spannende partijen plaats. Hier en daar zorgden blessures en overvolle agenda's dat de dames dubbel wisselspelers uit de kast moesten worden getrokken, maar dat vond de organisatie geen probleem. Het is immers leuker om te tennissen dan een walkover te krijgen.
 
Op de finaledag konden de deelnemers en hun supporters genieten van de door Tamara en Marco gebakken taarten. De rabarbertaart zag er erg mooi uit, maar wie eet dat nou? De finalepartijen en laatste poulewedstrijden daarentegen smaakten wel naar meer:
 
Heren Enkel Gevorderd: 1e Steffan 2e Wibo (7-5 7-5)
Heren Enkel Recreatief: 1e Rico 2e Chris (1-6 6-4 6-0)
Dames Dubbel: 1e Ineke & Marloes, 2e Christina & Sandra (6-3 6-2)
Gemengd Dubbel: 1e Esther & Marco, 2e Lauren & Wibo (6-2 6-2)
 
Na afloop werd er met elkaar Grieks gegeten en gelukkig bleef het servies heel. De ouzo raakte wel snel op, waar menig deelnemer nog steeds van baalt. De organisatie staat alweer te trappelen om volgend jaar weer een editie te organiseren met nĂ³g meer deelnemers en een finale Dames Enkel.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 541 6367

Tennisvereniging PhonoSmash (clubhuis)

Prinses Marielaan 19
3743 JA Baarn

KVK-nummer

40506493